Gemeente alleen op afspraak toegankelijk

ERMELO – Bij een inwoner van de gemeente Ermelo is een besmetting met het coronavirus (COVID-19) vastgesteld. De GGD Noord- en Oost-Gelderland onderzoekt met wie de patiënt contact heeft gehad. Deze personen worden door de GGD gewezen op het belang van een goede hygiëne en moeten thuis blijven bij klachten. 

De maatregelen die premier Mark Rutte donderdag afkondigde, raakt ook het functioneren van de gemeente Ermelo. Burgemeester André Baars heeft daarom de keuze gemaakt om contacten met de gemeente zoveel als mogelijk digitaal en per mail te onderhouden.

Afspraak

Bezoek aan het gemeentehuis kan uitsluitend na een telefonische afspraak en dan graag alleen voor de zaken die niet kunnen wachten én die niet digitaal mogelijk zijn. De gemeente is per telefoon bereikbaar via nummer (0341) 567 321 en per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De ambtenaren werken de komende periode zoveel als mogelijk thuis, maar zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar. De gemeentewerf is gesloten, maar wie dringend de gemeentewerf nodig heeft, dan bellen met de gemeente. Het afval wordt op de normale wijze opgehaald.