Mannen rollen de groene mat gezamenlijk uit

ERMELO - Vanmiddag is er een begin gemaakt met het vervangen van het kunstgrasveld bij voetbalvereniging EFC’58. Ook twee kunstgrasvelden bij DVS’33 zullen vervangen worden.

Met het uitrollen van een kunstgrasrol hebben Laurens Klappen, wethouder sport en Mark Broere, directeur InterActie samen met de accommodatiecoördinatoren van EFC’58 en DVS’33 de werkzaamheden in gang gezet.

Beregenen

Marco Smit (Topgrass Sportvelden) hoopt het eerste veld al over drie weken te kunnen opleveren.De komende tien jaar zal Topgrass ook het onderhoud uitvoeren. ,,Dankzij deze samenwerking zijn beide verenigingen weer klaar voor de toekomst,” stelt Mark Broere namens InterActie. De timing is volgens Wim Peter van Panhuis van EFC’58 perfect. ,,We zijn blij met deze nieuwe mat. Hiermee komt er ook een nieuwe mogelijkheid bij: beregenen van de mat. Zo hoeft de hitte geen invloed meer te hebben op het gebruik van de mat.” Ook Henk Veldhuizen van DVS’33 is er blij mee. ,,We hopen een tweetal prachtige velden in gebruik te mogen nemen aan de start van het nieuwe voetbalseizoen.”