Voorkeuren stromen binnen

ERMELO - Donderdagavond 18 juni om klokslag 20.00 uur startte de uitzending waarin Marcel Sinte Maartensdijk en Ruben Dral van Heijmans de kijkers meenamen in de nabije toekomst van De Hooge Riet.

Op De Hooge Riet worden drie woningtypen gerealiseerd: appartementen in het monument, tweelaagse terraswoningen in het park en aan de Horsterweg en Hortensialaan 10 twee-onder-een-kapvilla’s. Ruim 1.100 mensen keken vanachter hun laptop, telefoon of tablet mee. In de uitzending werden de schetsen van de nieuw te bouwen terraswoningen en twee-onder-een-kapvilla’s getoond. En aan de hand van een plattegronden van zowel de appartementen in het monument als de nieuwbouw kreeg de kijker een indruk van het aanbod. Dat dit goed werkte bleek al direct na de uitzending: de aanmeldingsformulieren waarop men zijn/haar voorkeur voor een bouwnummer of woningtype kan aangeven, stroomden binnen.

Heel blij

Marcel Sinte Maartensdijk (Heijmans): ,,Als gevolg van de Coronamaatregelen is een bijeenkomst op de locatie niet mogelijk. Ik ben heel blij dat we met deze uitzending veel mensen hebben kunnen laten zien hoe mooi het wordt. En alle informatie is terug te vinden op de website en in de brochure.’’ Naast de drie typen koopwoningen, wordt er een appartementengebouw van drie woonlagen met 42 studio's gerealiseerd. Deze appartementen zijn sociale huur en bedoeld voor één of twee personen. Meer informatie hierover volgt binnenkort o.a. via www.dehoogeriet.nl. Op de website is ook de uitzending terug te kijken en zijn de brochure, plattegronden en prijslijsten te downloaden. Voor vragen zijn ook de makelaars bereikbaar.