Nationale Sportweek met beweegmarkt

ERMELO – Acteur, presentator, danser en choreograaf Juvat Westendorp komt naar Ermelo voor dans-clinics. Westendorp is bekend van So You Think You Can Dance, Goede Tijden, Slechte Tijden, Tuintje in mijn hart en nog veel meer. Hij komt in verband met de Nationale Sportweek.

Op vrijdag 25 september tussen 16:00 en 19:00 uur brengt Interactie Sportbedrijf Ermelo, sport - en sportlaanbieders in contact met de inwoners van Ermelo, door middel van een gratis beweegmarkt. Meer dan vijftien verschillende sportverenigingen en sportaanbieders uit Ermelo staan bij Sportcentrum Calluna met een informatiestand of geven gratis sportieve clinics.

Laagdrempelig

Ook de Buurtsportcoaches staan klaar om vragen te beantwoorden over sporten en bewegen in Ermelo, maar ook als je begeleiding wilt bij het aannemen van een gezonde leefstijl. Het aanbod is divers. Maak bijvoorbeeld kennis met de paardensport door een rondje te rijden, oefen je moves en ritmegevoel met drumble dance, ontdek mooie wandelroutes en nog veel meer. Op deze manier kunnen jong en oud op een laagdrempelige manier verschillende beweegvormen proeven en gelijkgestemde ontmoeten.

Meer informatie over de beweegmarkt of andere activiteiten tijdens de Nationale Sportweek: www.interactie-ermelo.nl/evenementen