Bibliotheek Noordwest Veluwe bestaat 10 jaar

ERMELO - Deze maand bestaat Bibliotheek Noordwest Veluwe 10 jaar. Een decennium van gebundelde krachten van het bibliotheekwerk in Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten. Dit wil de bibliotheek niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Op zaterdag 28 november geeft de bieb een feestje in al haar vestigingen op de Noordwest Veluwe. Op die dag kan men boetevrij boeken inleveren. Daarnaast is er taart, immers geen verjaardag zonder taart. Voor alle bibliotheekleden en hun kinderen staat er drinken en wat lekkers klaar. Tevens is er een boekenkraam met verkoop van afgeschreven boeken van de Bibliotheek. De prijs is slechts €1,- per boek. En alsof het nog niet op kan krijgt iedereen die zaterdag langskomt een gratis krant, voor Ermelo is dat De Stentor. Maar op=op.

Optreden en kleuren

Ter verhoging van de feestvreugde zal in diverse vestigingen een dansgroep optreden. In de Ermelose bibliotheekvestiging wordt er gedanst van 13.00 – 14.00 uur. Kinderen konden afgelopen week hun ingekleurde kleurplaat inleveren en daarmee kans maken op prachtige prijzen. De winnaars kunnen zaterdag 28 november de prijzen in ontvangst nemen. Prijswinnaars krijgen vanzelf bericht hierover.