Jongste ondernemer van Ermelo houdt van haar eigen webshop

ERMELO - Wie droomt er niet van een snoepwinkeltje? De zesjarige Luna in elk geval wel! En zij wist haar droom te verwezenlijken. Twee weken geleden opende ze een suikervrije snoepwinkel op internet.

Ruim een jaar geleden raakte Luna in gesprek met haar ouders over de wens om suikervrije snoep te verkopen. ,,Dat is wat we thuis kregen, maar bij vriendinnetjes hebben ze dat niet," vertelde Luna. Samen met haar ouders ging ze op zoek naar de juiste snoepleveranciers. Haar vader, Olav Pranger wist vanuit zijn eigen expertise dat een goede webwinkel erg belangrijk was. Dus ook dat werd goed geregeld. Luna zelf was in de tussentijd druk met snoepzakjes versieren en snoepjes testen.

Jong

,,Als je veel suiker eet, wordt je dik. Daarom is het belangrijk dat mensen suikervrije snoep kunnen kopen," zo weet de zesjarige Ermelose. Luna's Suikervrije Shop is nu online en de eerste bestellingen zijn al verstuurd. ,,Zo kan iedereen lekker snoepen zonder suiker!" Luna is nog erg jong. Toch weet ze wel wat het grote voordeel is van het ondernemen. ,,Zo verdien ik zelf geld en dan kan ik speelgoed kopen," vertelt ze. Luna gebruikt haar woensdagmiddag om bestellingen te verpakken en te versturen. ,,Bij Luna's Suikervrije Shop kan je naast snoep ook chocolade bestellen." Luna zorgt iedere week dat de bestellingen klaar liggen bij de sportschool van haar vader (Get Healthy). Indien nodig kan het ook verstuurd of bezorgd worden.

Lekkers

De familie Pranger pakt het serieus aan. Er wordt met professioneel materiaal gewerkt en de zesjarige Luna weegt alles goed af. Ook heeft ze haar eigen visitekaartjes. ,,Ik hoop dat er voor iedereen iets lekkers tussen zit!" zegt ze enthousiast. En wat dat betreft is het ondernemerschap en de klantvriendelijkheid wel aanwezig. www.snoepenzondersuiker.nl