Sinterklaasfeest op maat

ERMELO - Wie houdt er niet van een feestje? Helaas kan Sinterklaas niet bij kinderen thuis komen vanwege de coronamaatregelen. Daarom reist DJ-Piet Arjon met de Disco-Ballen Bus met een toffe disco door het land.

Met swingende sinterklaasmuziek maakt Arjon van den Tillaart er telkens een feest van. De DJ-Piet heeft zijn bus geheel ingericht om op straat spektakel te maken. ,,Gewoon bij jou voor de deur, binnen de maatregelen," aldus Van den Tillaart. ,,Boek dus snel de Disco-Ballen Bus!"

DansPiet 

DJ-Piet Arjon maakt mini-evenementen van ongeveer een half uur bij mensen voor de deur. ,,We verzorgen dan een complete pop-up disco." De DJ-Piet spreekt in meervoud want ook de DansPiet komt mee om lekker te swingen met de kinderen. ,,HulpSinterpapa of -mama heeft dan alle gelegenheid om de zak met cadeautjes voor in de bus te zetten, zodat DJ-Piet Arjon de zak na de disco aan de kinderen kan geven." En speciaal voor dit mooie kinderfeest is er een aanbieding. Kijk dus snel op https://www.djarjon.nl/disco-ballen-bus