Goede herinneringen aan een periode van afscheid

ERMELO - Rustplaats Weydehof aan de Korpersteeg in Ermelo is hét uitvaartcentrum in het groene buitengebied van Ermelo en wordt voornamelijk gebruikt door inwoners van Ermelo, Putten, Harderwijk en Zeewolde. Al tien jaar is dit de plaats waar in alle rust, in een huiselijke sfeer, kan worden opgebaard en afscheid kan worden genomen.

Recent hebben de twee ruime 24 uurs opbaarkamers een facelift ondergaan, zodat ze weer helemaal up-to-date zijn. Steeds meer collega-uitvaartondernemers weten de weg te vinden naar deze prachtige, rustgevende locatie om op te baren, een condoleance te houden of een afscheidsplechtigheid te organiseren. Zo wordt het gebouw o.a. gebruikt door de collega’s Dela, Henk Termaat Putten, Hoefakker Ermelo, La Luna Dronten, Mireille Schram Ermelo, Monuta, Puur Harderwijk, Styx Harderwijk, Uitvaartzorg Karin Harderwijk, Van Nature Zeewolde, Via Humana Nunspeet en Yarden Nijkerk. ,,Bij ons is iedere uitvaartondernemer hartelijk welkom en we zijn blij met het vertrouwen die zij in ons stellen," aldus Karel en Coby Pul, de eigenaren van het uitvaartcentrum, en inmiddels zelf al 16 jaar als begrafenisverzorger werkzaam. ,,En iedere keer als er een opbaring of uitvaart heeft plaatsgevonden, gaat de familie met een tevreden gevoel naar huis, met goede herinneringen aan de periode van afscheid. Vraag uw uitvaartverzorger gerust om de mogelijkheden op Rustplaats Weydehof te gebruiken."

Depot

Ook voor verdere dienstverlening kan de collega- uitvaartondernemer een beroep op deze Ermelose ondernemers doen. Voor de regio midden Nederland is er bij Karel Pul een kistendepot met een grote voorraad aanwezig voor van Wijk kistenfabriek te Capelle aan de IJssel. Pul: ,,Voor het rouwvervoer, wat wij op verzoek voor collega’s kunnen uitvoeren, is recent een tweede rouwauto aangeschaft, zodat we naast een zwarte rouwauto nu ook een zilvergrijze rouwauto kunnen aanbieden." Wie meer informatie over Rustplaats Weydehof of over begrafenisverzorging Pul wil, kijkt op de website www.uitvaartcentrumermelo.nl of www.begrafenisverzorgingpul.nl. Wie de mogelijkheden ter plaatse wil komen bekijken, is van harte welkom! ,,Belt u vooraf even of we aanwezig zijn. U kunt ons bereiken op tel.nr. 06-53432144," aldus Karel en Coby Pul.