WerkCentraal

Strategie gericht op de toekomst

ERMELO - Transportbedrijf St van den Brink neemt per 15 februari alle logistieke activiteiten over van Diversi Foods B.V. uit Meppel. Het betreft hier een overname van de volledige logistieke afdeling van deze organisatie, inclusief het daarbij betrokken personeel en materieel.

Voor Diversi Foods B.V. gaat hier een lang gekoesterde wens in vervulling. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid om aan de eindverbruiker haar producten te kunnen leveren, zijn een speerpunt van het gewenste logistieke profiel. Met St van den Brink wordt hier nog meer invulling aan gegeven en wordt er een strategie bevestigd die gericht is op de toekomst. Hierin staat groei, gekoppeld aan een professionele fijnmazige distributie, centraal op de routekaart van beide bedrijven. 

Logistiek

Diversi Foods is een producent van bake-off producten en heeft zes eigen productielocaties verdeeld over vier EU-landen. Er zijn meer dan duizend mensen werkzaam. De producten worden via een efficiënt logistiek netwerk geleverd aan Retail, Foodservice, Gastronomie en Leisure. Het familiebedrijf St van den Brink is een grote logistieke speler met 870 medewerkers. De Ermelose ondernemer is specialist in bouw gerelateerd transport, koel- en vries-, bulk- en huiftransport, contractdistributie en warehousing. Het moderne en op de nieuwe tijd afgestemde wagenpark, bestaat uit 500 getrokken en 425 trekkende eenheden. St van den Brink heeft vestigingen in Ermelo, Harderwijk, Lelystad en Wormerveer en beschikt over een opslagfaciliteit van 80.000m². Met twee eigen werkplaatsen met truckwasstraten in Ermelo en Wormerveer, heeft zij het totale onderhoud van haar vloot in eigen beheer.