Feestelijke openingsactie

ERMELO – Er moet nog veel gebeuren, maar op donderdag 1 april opent Okay Fashion & Jeans, de nieuwe modezaak in de Stationsstraat. ,,We hebben er enorm veel zin in,” zegt Nicole ten Cate namens de winkelketen.

Het team Ermelo bestaat uit Nicolette, Randy, Lynn en storemanager Marjan. Okay biedt een breed scala aan bekende merken (Vero Moda, Only, Jacqueline de Yong, Jack & Jones, Only & Sons, Tom Tailor, Cars Jeans, Petrol Industries en LTB.) Ten Cate: ,,We willen graag dat onze klanten zich thuis gaan voelen en Okay zien als een laagdrempelige fijne winkel waar ze lekker kunnen rondneuzen maar ook persoonlijk contact erg belangrijk is. Daarnaast spaar je als vaste klant bij ons voor shoptgegoed, 2x per jaar keren wij deze uit. Een mooi voordeel voor de klant dus!”

Feestelijke opening

Volgende week komt de naam op de gevel en wordt de winkel ingericht. De opening is een week later, op 1 april. ,,Natuurlijk gaan we dit, binnen de mogelijkheden, feestelijk open met een openingsactie: 10 dagen 20% korting op de gehele collectie. Wij hopen natuurlijk dat de maatregelen dan nog iets meer versoepeld zijn, wij duimen!”