Verfrissende 'geurshirtjes' bij het wassen van de auto

ERMELO – Voetbalclubs hebben, door alle coronamaatregelen, de nodige inkomsten misgelopen. Carwash Ermelo wil in deze lastige periode de lokale voetbalclubs steunen. Ondernemer Samir Achrak bedacht een verfrissend 'geurshirtje' in de verschillende clubkleuren. Klanten krijgen deze bij het wassen van de auto, wanneer ze kiezen voor de Carwash Special.

De ondernemer doneert dan 2,50 aan de door de klant gekozen voetbalclub. ,,Ik heb affiniteit met het voetbal,” vertelt Achrak. Tegelijkertijd weet hij dat veel van zijn klanten bij Carwash Ermelo ook lid zijn van een lokale voetbalclub. Door middel van deze actie hoopt de ondernemer de Ermelose en Harderwijkse voetbalclubs een steuntje in de rug te kunnen geven.

Het gaat om de volgende verenigingen: DVS'33, FC Horst, EFC'58, VVOG en Zwart Wit'63. De 'geurshirtjes' zijn echte collectors items want deze actie loopt zo lang de voorraad strekt. ,,Als het goed gaat, kunnen de clubs 1250,- euro verdienen,” aldus Achrak. “Carwash Ermelo is gevestigd aan de Harderwijkerweg 158 in Ermelo. Alle informatie over deze actie is hier te vinden.