Ermelose ondernemer timmert flink aan de weg

ERMELO - Van Zaanen Telecom bestaat 10 jaar. Dit tweede lustrum is reden voor een feestje. De Ermelose ondernemer Christiaan van Zaanen zorgt sinds 2011 met zijn team voor mobiele & vaste telefonie, internet en ICT voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

,,Wie had dat gedacht,” zegt Van Zaanen. ,,Tien jaar geleden begon ik in mijn eentje, nu staat er een heel team.” Vanuit zijn deskundigheid brengt hij de behoeftes op telecom gebied in kaart en levert vervolgens maatwerkoplossingen. Van Zaanen weet nog als de dag van gisteren hoe hij tien jaar geleden de sleutel omdraaide van zijn eerste winkel in de Stationsstraat. Een aantal jaren later verhuisde hij naar het veel grotere pand van de buren en inmiddels vormen de twee panden samen Van Zaanen Telecom.

JBL GO3 

De kracht van het Ermelose bedrijf zit hem vooral in de service. Jong en oud, zakelijk en privé kan er met vragen terecht. Ondertussen legt de Ermelose ondernemer uit wat VoIP betekent en dat dit dé oplossing is op het gebied van zakelijke telefonie. Het bedrijf levert een totaalpakket aan diensten. Vanwege het 10-jarig bestaan geeft Van Zaanen gratis JBL GO3 speakers weg bij aankoop van een Lebara. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. Van Zaanen Telecom is gevestigd aan de Stationsstraat 30d in Ermelo.