Steun je favoriete club of vereniging

ERMELO - Met een sportief seizoen voor de boeg doen Sander en Ninotchka Berntsen van Plus Berntsen een mooie aftrap van een lokale spaaractie. ,,We richten ons op Ermelose verenigingen,” legt Sander Berntsen uit. ,,Het verenigingsleven heeft tijdens corona ook flink moeten inleveren. Met deze actie willen we ze een steuntje in de rug geven.”

Plus Ermelo staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is deze supermarktketen voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Berntsen: ,,Wij dragen de lokale samenleving een warm hart toe en willen verenigingen sport, maar bijvoorbeeld ook muziek en Scouting graag ondersteunen met deze sympathieke actie.” Plus Berntsen en Plus Leeuwerikstraat hebben samen een bedrag van 10.000,00 euro aan sponsorgeld gereserveerd voor deze actie.

Sponsorpunten

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november kunnen klanten van Plus Berntsen in Ermelo centrum en Plus Leeuwerikstraat in Ermelo West sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden. ,,Om (sport-) activiteiten te kunnen blijven organiseren is structureel geld nodig,” vult Sander Berntsen aan. Zelf klimt hij geregeld op de mountainbike of trekt hij zijn hardloopschoenen aan.

Aanmelden 

Lokale verenigingen en clubs moeten minimaal tien leden hebben en langer dan een jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Zij kunnen zich wel van tevoren aanmelden om deel te kunnen nemen aan deze sponsoractie. Dat kan tot 20 juni bij PLUS Berntsen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..