Ermelo's digital marketingbureau heeft grote ambitie

ERMELO - Sinds begin deze maand is Lammert Geert Heek toegetreden als partner van digital marketingbureau LeadLogic in Ermelo. Heek was voorheen senior consultant en maakt nu de overstap naar partnerschap van het snelgroeiende marketingbureau. Samen met oprichters Paul Leune en Jeroen Bos zal hij doorbouwen aan hun grootste drijfveer: structurele groei voor ambitieuze MKB-bedrijven. De gezamenlijke drive van de partners is om een zo groot mogelijk digital marketingbureau worden met het behoud van kwaliteit.

De toetreding van Heek is een logische stap om de groei die het bureau sinds de oprichting eind 2014 doormaakt, verder vorm te geven. Het doel is om uit te groeien tot een zo groot mogelijk digital marketingbureau. Hier is de afgelopen jaren al hard aan gebouwd, want LeadLogic helpt momenteel met ruim 25 medewerkers ruim tachtig opdrachtgevers bij het realiseren van groei. Maar waarom zo groot mogelijk en niet de grootste? Leune licht het toe: ,,Wij denken dat we door zo groot mogelijk te zijn, onze kernwaarden overeind houden en de kwaliteit kunnen waarborgen. Als het ons doel was geweest om de grootste willen zijn, ligt het voor de hand keuzes maken die de kwaliteit niet ten goede komen."

Ambities 

Vanaf het moment dat Heek bij LeadLogic binnenkwam, sprak hij zijn ambities uit op het gebied van ondernemerschap. Dat is nu verwezenlijkt. Niet alleen omdat hij aspiratie heeft om te ondernemen, maar ook omdat hij de afgelopen twee jaar bewees dit aan te kunnen en een groot aandeel heeft gehad in de groei van LeadLogic. ,,Ondernemen is iets dat altijd in mij heeft gezeten," vertelt Heek. ,,Ik ben ontzettend trots dat ik deze kans krijg. Mede-eigenaar worden van een digital marketingbureau is iets dat perfect aansluit op de ambities die ik al een tijd heb. Ik heb ook geen moment getwijfeld om deze stap te nemen. Ik ben namelijk overtuigd van het businessmodel van LeadLogic, geloof in onze werkwijze en heb erg veel vertrouwen in ons team."

Toetreden van medewerkers

Bij LeadLogic heeft iedere medewerker met een ondernemershart, de juiste drive en bewezen trackrecord, uiteindelijk de kans om toe te treden als partner. ,,Wij denken dat dat het juiste antwoord is op de consolidatieslag die nu in de markt gaande is. Op deze manier kunnen wij uitgroeien tot een van de grootste onafhankelijke digital marketing agencies in Nederland," aldus Jeroen Bos. ,,Lammert is de eerste collega die toetreedt als partner van LeadLogic, een stap waar we ontzettend blij mee zijn. Paul en ik hopen dat we dit in de nabije toekomst kunnen uitbreiden naar een team van meerdere partners." De mannen hebben de taken verdeeld. Voor Lammert Geert Heek ligt de focus op de commerciële kant van LeadLogic, terwijl Paul Leune en Jeroen Bos de dagelijkse, operationele zaken en strategie blijven vormgeven.