Positieve winkelervaring basis voor samenwerking 

ERMELO – Instituut Jacob Cats en Intersport Ermelo hebben de samenwerking gezocht. Eric de Vaal, manager Bewegingscentrum & personal trainer van Instituut Jacob Cats, zocht na een positieve winkelervaring met Wim Meijers (Intersport Ermelo) naar een manier om elkaar te versterken.

De service en de kwaliteit die Intersport levert, sluit aan bij de werkwijze van Instituut Jacob Cats. Na verschillende gesprekken zijn de ondernemers tot elkaar gekomen. Het Bewegingscentrum van Instituut Jacob Cats richt zich op persoonlijke begeleiding van hun leden. De aandacht en de tijd die Wim Meijers voor Eric de Vaal had tijdens zijn winkelbezoek paste goed in het plaatje die Instituut Jacob Cats zoekt binnen een samenwerking.

Kwalitatief

De Vaal: ,,Bij de passie voor gezondheid die wij uitstralen als fysiotherapiepraktijk horen ook kwalitatief goede sportschoenen.” Bij de verschillende revalidatie en oefenprogramma's die Instituut Jacob Cats aanbiedt, is het dermate belangrijk dat er goed schoeisel gedragen wordt. ,,Je voeten dragen je lichaam zorg er daarom goed voor! Dit voorkomt voet, knie en rugklachten,” aldus de personal trainer.

Deskundig advies

Instituut Jacob Cats stuurt voortaan leden naar Intersport Ermelo door waar ze deskundig advies zullen krijgen. Zijn er mensen met medische beperkingen die specifieke aandacht nodig hebben dan kan er even telefonisch contact opgenomen worden. De leden krijgen voortaan bij Intersport Ermelo ook ledenvoordeel bij aanschaf van sportschoenen.