Welke markante gebouwen mogen niet ontbreken?

ERMELO - Hoe ziet een skyline van Ermelo eruit? Wat zijn de meest iconische gebouwen van dit Veluwse dorp? Dat vragen twee jonge ondernemers, de eigenaren van het bedrijf City Shapes. Deze creatieve ondernemers maken skylines van de mooiste plekken ter wereld met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde lasertechnologie.

Er wordt gewerkt met mooie en duurzame houtsoorten. Alle producten (van ontwerp tot eindproduct) worden gemaakt in de werkplaats in Hoogvliet. Ermelo heeft veel mooie plekjes en gebouwen. Maar wat zijn nou de grootste bezienswaardigheden die absoluut thuishoren in een houten skyline van Ermelo? Dat is wat de ondernemers zich afvragen. Voor de hand liggen natuurlijk molen De Koe en de Oude Kerk, maar wellicht zijn er wel andere gebouwen die kenmerkend zijn voor Ermelo.

Decoraties

Het bedrijf City Shapes is gespecialiseerd in stadsgerelateerde decoraties waaronder uit hout gesneden wanddecoraties en skylines van verschillende steden. Vanwege de rijke historie liet het bedrijf haar oog vallen op Ermelo. Want na onder andere Rotterdam, Groningen, maar ook Antwerpen en New York krijgt ook ons dorp een uit hout gesneden skyline! De oproep die City Shapes daarom doet is: Welke iconen zouden de inwoners van Ermelo vereeuwigd willen zien in een houten skyline? Laat het weten in de reacties onder dit bericht of mail naar de redactie van Ermelo van NU.

Winactie

Als de houten skyline van Ermelo gerealiseerd is zal Ermelo van NU in samenwerking met City Shapes een exemplaar gratis weggeven middels een winactie! Een leuke opsteker in deze corona-tijd. Laat Ermelo van NU weten welk gebouw niet mag ontbreken en help de skyline van Ermelo vorm te geven.