Ondernemer gaat bijzondere samenwerking aan 

ERMELO - PLUS Berntsen heeft sinds kort een nieuw, houten verkoopdisplay dat gemaakt en gevuld is door deelnemers van Materra. Supertrots zijn ze op het resultaat en de mooie kans om de door hen gemaakte producten in een 'echte' winkel te mogen verkopen. 


Waar Plus Berntsen voornamelijk staat voor lekker en verse producten maakt eigenaar Sander Berntsen graag een uitzondering voor deze bijzondere samenwerking. ,,Ermelo is een zorgdorp en we werken graag mee aan het bieden van mooie kansen door leuke samenwerkingen. Zo hebben we sinds kort twee betaalde banen aangeboden aan mensen die om de één of andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. Daarnaast vonden wij de vraag van Materra of zij hun producten bij ons mochten verkopen erg leuk en zijn we trots op deze samenwerking.” aldus Sander Berntsen. 

Arbeidsproces


Materra is een leer- werkplek voor mensen die (nog) niet kunnen deelnemen aan het normale arbeidsproces. Er is onder andere en timmerwerkplaats waar allerlei verschillende houten producten gemaakt worden. Deze unieke producten zijn vanaf nu te koop bij Plus Berntsen. Door deze samenwerking kan de klant een compleet en origineel cadeautje geven. Zo zijn er bijvoorbeeld houten labels die perfect te combineren zijn met een flesje wijn, vrolijke kaartjes voor bij een doosje chocolaatjes en handgemaakte borrelplanken die gevuld kunnen worden met heerlijke worstjes en kaasjes van de versafdeling. Ook zullen er seizoensproducten worden aangeboden zoals zomerse bordjes voor in de tuin en vogelhuisjes voor het najaar.