Delphindoorski genomineerd Gouden Skischoen

ERMELO - Cas van Veggel en Inez Verkerk van Indoorskibaan Delphindoorski zijn genomineerd voor de Gouden Skischoen verkiezingen. De ondernemers zijn erg trots dat ze mee mogen doen. Want ze hebben het de afgelopen maanden best zwaar gehad tijdens de coronaperiode. Ondanks de zware tijd blijven ze positief. ,,We gaan de Open Dagen in zoals we dat altijd gedaan hebben,” aldus Van Veggel.

Delphindoorski is een seizoensbedrijf. ,,Vorig jaar was ons seizoen bijna ten einde toen Corona om de hoek kwam.” Het stel heeft niettemin een moeilijk jaar gehad. ,,De lockdown heeft er vervolgens flink ingehakt. De horeca mocht niet meer en mensen gingen niet op wintersport.” Toch kijken Van Veggel en Verkerk graag vooruit. Ze hopen dan ook snel weer een heleboel mensen in hun bedrijf te mogen ontmoeten.

Zoektocht naar de beste rolbaan

Herqua Sports heeft deze verkiezing georganiseerd. Ze zijn opzoek naar de beste rolbaan. Naast Delphindoorski doen er 33 andere skibanen mee. Er zijn twee onderdelen, het eerste onderdeel is de individuele stemming. Je kan stemmen op je favoriete skibaan. De mogelijkheid om te stemmen (klik hier) is al van start gegaan en loopt tot 7 november. Daarnaast zal een vakkundige jury de baan bekijken. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de winteropening in Sölden.

Open Dagen

Naast dat ze zijn genomineerd voor de Gouden Skischoen organiseert Delphindoorski ook Open Dagen. De Open Dagen zijn op zaterdag 11 september & zondag 19 september van 10.00 uur tot 16.00 uur. Men kan dan komen kijken en het gratis proberen. www.delphindoorski.nl