Taarten om mee te nemen in assortiment

ERMELO – Vier jaar geleden openden de zussen Anne-Wil en Nelleke Hamstra aan het Raadhuisplein Kaneel&Kruimels. Ze zijn toe aan een volgende stap en toen het buurpand vrij kwam besloten ze dit te 'annexeren'. Ondertussen is de verbouwing al begonnen en staat de opening omstreeks half oktober gepland.

‘Binnenkort opent Kaneel & Kruimels aan het Raadhuisplein in Ermelo. Anne-Wil (27) en Nelleke (36) Hamstra beginnen er een zaak met broodjes, taart, salades en soep’. Zo begonnen we op 6 oktober 2017 ons artikel en maakte Ermelo kennis met Kaneel&Kruimels. Nu, zo'n vier jaar later breidt de zaak uit en wordt het tweemaal zo groot. ,,Deze stap na de corona periode lijkt bijzonder..., en wij vinden het ook wel behoorlijk spannend. Ons buurpand kwam deze zomer leeg deze zomer. Wij dachten: deze kans krijg je maar 1 keer', vertelt Anne-Wil Hamstra. De coronaperiode was, zoals voor heel veel ondernemers, ook voor de dames Hamstra best spannend. ,,Wij hebben met personeel, vrienden en familie alles uit de kast gehaald: bezorgen, afhalen en speciale acties voor thuis tijdens de feestdagen. Dit was gelukkig een succes, maar allesbehalve makkelijk.''

Taarten

Vanaf 15 oktober opent de nieuwe Kaneel&Kruimels. Anne-Wl Hamstra: ,,Daar kijken we heel erg naar uit. We hebben nu meer ruimte wat voor opbergruimte erg praktisch is, maar natuurlijk is het ook leuk dat we nu meer zitplaatsen krijgen. Zonder de 1,5m regel waren het er 18, wat het nu precies gaat worden is nog niet duidelijk. Hetl euke is ook dat we een voor ons nieuw concept toevoegen: een winkel! Wat we precies gaan verkopen blijft nog een verrassing... maar wat ik al wel kan verklappen is, meer taart voor thuis!'' Nieuw is ook dat er een kinderspeelhoekje komt. ,,Zodat de kleintjes zich nog meer kunnen vermaken en papa’s en mama’s relaxt een kop koffie kunnen drinken.'' Ook wordt het stijlvolle interieur doorgevoerd in het nieuwe gedeelte zodat het straks nog meer een geheel wordt. Kaneel&Kruimels is wegens de verbouwing gesloten op 21 en 22 september en van 28 september t/m 14 oktober.