Strijd om Dutch Fitness Awards

ERMELO - Verschillende Ermelose sportscholen dingen dit jaar mee naar een Dutch Fitness Award. Sportinstituut Ermelo en Get Healthy staan ook provinciaal in de top 3. Stemmen kan tot en met 15 november.

De missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. Na corona zijn er voor de fitnessbranche nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de fitnessbranche ontzettend veel doorzetters en die verdienen een podium! Daarom is er ook in 2022 de strijd om de awards voor fitnessclubs en personal trainers die een titel in hun eigen gemeente willen verdienen. Zij maken kans op een felbegeerde Dutch Fitness Award in hun gemeente en provincie.

Vakjury Awards

De nominatiefase voor de titels per gemeente en provincie is inmiddels gesloten. Wel kan men zich nog aanmelden om in aanmerking te komen voor de verschillende eervolle Vakjury Awards. Bij de Dutch Fitness Awards is het aantal Vakjury Awards bij de huidige verdubbeld ten opzichte van 2021. Bij de afgelopen editie werd op initiatief van partner NL Actief de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award gelanceerd. Dat bleek een schot in de roos en krijgt dan ook een vervolg. Daarnaast wordt er een award uitgereikt aan de Allround Fitnessclub van het Jaar, de personal trainer van het Jaar, de Boutique Fitnessclub van het Jaar en de meest Klantgerichte club van het Jaar. Stemmen kan door hier te klikken.