Met Ermelokaalcheque loont het dubbel

ERMELO – ‘Wie jarig is trakteert!’ Die slogan paste vandaag bij de jarige ondernemer Sander Berntsen van PLUS Berntsen. Vanochtend 8:00 uur, de spanning was te snijden. Drie dames stonden namelijk klaar met winkelwagentjes om boodschappen te doen. Deze dames wonnen afgelopen zaterdag één minuut gratis winkelen.

Tijdens de Kerstmarkt konden mensen met het strookje van de ErmeLokaal cheque kans maken op één minuut gratis winkelen. Ook met de Decemberactie won iemand deze prijs. De winnaars waren vanochtend in de gelegenheid om hun prijs uit te voeren en zo ook kerstboodschappen te doen. Even voor acht uur legde Berntsen de spelregels uit, daarna telde hij af. Al snel werd duidelijk dat de drie winnaars het spel tactisch speelden. Ze hadden alle drie de winkel van te voren ook nog even goed bestudeerd en kwamen goed voorbereid aan de start. Zo ging een van de deelnemers linearecta naar de wasmiddelen, een ander begon bij de vleeswaren. Maar hoe strategisch ze van tevoren hadden bedacht door de supermarkt te gaan, het spel bleek lastiger dan gedacht en een minuut was zo voorbij. Berntsen liet hen overigens nog tien seconden extra ‘graaien’. ,,Het moet toch een feestje zijn,” zei hij lachend.

Adrenaline

Bij de kassa ging alles natuurlijk langs de scanner en dat leidde tot de volgende uitslagen: Willeke van Dam wist met haar boodschappen een bedrag van € 358,39 bij elkaar te verzamelen. Joke Littel had voor € 152,49 in haar karretje en Arianne Grootendorst ging met boodschappen ter waarde van € 284,47 naar huis. Het was spannend en de adrenaline schoot door de aderen, volgens de dames, maar het was enorm leuk om mee te maken. Sander Berntsen benadrukt dat de ErmeLokaal cheque gewoon doorgaat. ,,Zegels sparen loont nog steeds!” zegt Berntsen. ,,Met de ErmeLokaal cheque heeft de consument een rendement van 100%. Klanten kunnen bij de PLUS Supermarkten in Ermelo koopzegels sparen. Voor iedere besteedde euro koopt de klant een zegel voor 2 cent. Bij 200 zegels is het boekje vol en heeft men voor 4,00 euro zegels gespaard. Deze zegelkaart kan bij de supermarkt ingewisseld worden voor een ErmeLokaal cheque ter waarde van 8,00 euro. Hierdoor verdient de consument een rendement van 100%.

Driedubbel 

De winnaars van één minuut gratis winkelen weten wel dat het sparen loont. Zij hadden driedubbel voordeel met de ErmeLokaal cheque. Naast de meerwaarde van het zegels sparen en de aankoop bij de lokale winkeliers met inlevering van hun cheques, kregen zij vandaag ook de kar vol boodschappen cadeau.