Gelderse vlag wappert bij nieuw restaurant

ERMELO - Vrijdagmiddag is onder enorme belangstelling Buitenplaats Het Loo geopend. Commissaris van de Koning John Berends knipte samen met de rentmeester van het Kroondomein het lint door. Berends gaf de horecaondernemers Jan Andries van Bentum en Gert Boonen de Gelderse vlag. 

Berends sprak lovend over de ondernemers die de afgelopen maanden hard gewerkt hebben om er iets bijzonders neer te zetten. ,,Ook de menukaart is bijzonder," zei Berends. ,,Ik weet niet hoe de kaart er voorheen uitgezien heeft, maar nu staan er wildgerechten op het menu. Daar kom ik zeker voor terug. En daar wil ik ook voor betalen," besloot de Commissaris van de Koning lachend. Na het doorknippen van het lint konden de honderden gasten zelf het interieur bewonderen. 

Uddelermeer

Buitenplaats Het Loo is het nieuwe ‘Restaurant Uddelermeer’. Boonen: ,,Veel mensen weten dat niet, maar het is gemeente Ermelo." Hét restaurant in de gemeente Ermelo waar men kan genieten van een heerlijk kopje koffie met taart na een lange wandeling of fietstocht, één van de unieke (wild)gerechten of een home-made pannenkoek. www.buitenplaatshetloo.nl