Van der Velden Keukens brengt weer muziek in de keuken

ERMELO – Op vrijdag 6 oktober zal de Ermelose zangeres Jocelynn Meewis-van den Berg een showroomconcert geven bij Van der Velden keukens aan de Putterweg.

Jocelynn Meewis-van den Berg zong al vanaf haar vierde jaar bij een kinderkoor en is daarna eigenlijk altijd blijven zingen. Toch ging het niet altijd even goed met haar, ze kreeg last van een depressie en maakte daarover een theaterprogramma. Uiteraard met muziek en zang. In 2020 bracht ze een CD uit: Na regen komt schijn, waarvan er 500 werden geproduceerd. Ze ging steeds vaker zingen, gaf concerten en zingt veel in kerken, evenementen en op feesten. Daarnaast schrijft en herschrijft ze nummers. Op vrijdag 6 oktober is ze te zien en te beluisteren in de showroom van Van der Velden Keukens. Het is voor deze ondernemers het eerste showroomconcert en ze zien dit concert als de eerste van meerdere, mogelijke concerten. 

Bedankt

Het concert van Jocelynn Meewis-van den Berg begint om 20.00 uur en men kan komen luisteren onder het genot van een hapje en drankje. De entree is gratis, parkeren bij de Goede Herderkerk aan de Smidsweg. Als vervolg op haar theatertour in 2019, waar ze vertelde over haar depressie ,komt er op 4 november een Bedankconcert. Nadat in augustus 2020 haar debuutalbum 'Na regen komt schijn' uitkwam, stond er een presentatieconcert van haar CD op de planning. Helaas gooide de pandemie roet in het eten en kwam het er niet meer van. Het album is ondertussen bijna drie jaar oud, dus een presentatieconcert is niet meer nodig. ,,Daarom hebben we het een andere naam gegeven: ‘Mijn bedankconcert’, om iedereen te bedanken die middels de crowdfundingsactie financieel heeft bijgedragen.’’ Kaartjes voor het Bedankconcert kun je HIER bestellen. Meewis-van den Berg: ,,Het zal deze keer een andere avond worden dan die tour-avonden,’’ vertelt ze. ,,Het thema depressie zal niet meer de hoofdlijn zijn. Deze avond wil ik vooral met en voor jullie zingen.’’ Het wordt een avond met oude, nieuwe en bekende muziek vol hoop, geluk, feest, een lach, een traan, een beetje verleden, maar nog meer toekomst. Meer informatie over Jocelynn kun je vinden op www.jocelynn.nl