Dertigjarig jubileum voor pizza-keten

ERMELO – New York Pizza viert haar 30-jarig bestaan. En de Ermelose vestiging van Arjen en Anne Swart vieren dit feest mee door gratis pizza’s uit te delen. Want wie jarig is, die trakteert!

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar het is echt zo. Om dit feestjaar te vieren gaat NYP Ermelo (Stationsstraat 24) tweehonderd gratis pizza’s weggeven! ,,En gratis smaken onze pizza’s nog beter,” zegt ondernemer Arjen Swart lachend. ,,Het enige wat je hoeft te doen is je op vrijdag 20 oktober te haasten naar de winkel om je gratis pizza op te halen. Wie wil dat nou niet?” Het belooft een drukke boel te worden.

Feest!

New York Pizza is inmiddels een begrip in Ermelo. Swart opende anderhalf jaar geleden de Ermelose vestiging. Dit voorjaar wonnen Arjen en Anne de titel Franchisenemer van het jaar. Ook hebben ze de NPS award gewonnen voor New York Pizza Nijkerk. De ondernemers timmeren dus flink aan de weg. Ditmaal met het uitdelen van gratis pizza’s. Kom op vrijdag 20 oktober tussen 15:00 en 16:00 uur naar de winkel toe om een gratis pizza te bemachtigen. 1 pizza per persoon, keuze uit de margherita, salami of shoarma pizza. Kom wel op tijd want OP = OP.