Aan het werk voor blije gezichten

ERMELO - Op 3 en 4 november heeft Rotaryclub Ermelo in samenwerking met Albert Heijn een actie gehouden voor de Voedselbank. Een zeer geslaagde actie met een opbrengst van € 7523,00.

De Voedselbank Ermelo-Harderwijk-Putten is heel blij met deze actie. Het biedt een bijzonder welkome aanvulling in deze moeilijke tijd voor veel mensen. Naast deze actie loopt er nog een actie speciaal voor de kinderen van de Voedselbank. Zij vragen mensen om € 7,50 over te maken via een QR-Code. Voor deze € 7,50 kan een kind naar de IJsbaan in Ermelo, dit is inclusief gebruik van schaatsen en een consumptie. De huidige stand is ongeveer 50 toegangskaarten, maar om alle kinderen toegang te geven zijn er 200 kaarten nodig, dus van harte aanbevolen.

Tulpenbollen

Daarnaast planten een aantal leden van de Rotaryclub Ermelo-Putten tulpenbollen gesponsord en geplant bij 2 zorginstellingen in Ermelo: Buurtzorg Pension Ermelo en Zorgvilla In de Luwte. Dat zal in het komende voorjaar een kleurrijk gezicht geven, wat menige glimlach bij bewoners, begeleiders en bezoekers van beide zorginstellingen zal opleveren. De tulpenbollen werden geplant in kader van de wereldwijde actie End Polio Now van Rotary om polio de wereld uit te krijgen. Jaarlijks werken veel clubs in Nederland mee aan deze End Polio Tulpenactie. De opbrengst van de verkoop van de pakken tulpenbollen wordt verdriedubbeld door de Bill & Melinda Gates Foundation.