Ook de Zoutkamer wordt overgenomen

ERMELO - Relax no Stress, de toonaangevende bron van ontspanning en welzijn, kondigt met trots de uitbreiding naar Harderwijk aan en de overname van de Zoutkamer. In Ermelo zal er geen verandering zijn, waardoor bezoekers kunnen blijven genieten van de vertrouwde en ontspannende ervaringen die Relax no Stress te bieden heeft.

De Zoutkamer, bekend om zijn heilzame zoute omgeving, wordt een nieuw hoogtepunt in de dienstverlening van Relax no Stress in Harderwijk. Halotherapie, een methode die de voordelen van natuurlijke zoutmijnen nabootst. Een zoutkamer is een ruimte omringt met zoutsteen, waar je op een relaxstoel zit terwijl je microscopisch fijne zoutdeeltjes inademt. Deze verneveling werkt medisch preventief bij verlichting van ongemakken van: COPD, sinusitis, astma, bronchitis, hooikoorts, eczeem, en andere huid- en luchtwegaandoeningen.

Ontspannen

In Ermelo blijft het aanbod onveranderd en kunnen gasten blijven genieten van heerlijke ontspannende massages, floatsessies, en de mogelijkheid om de warmte op te zoeken in de infrarood sauna. Het behoud van deze diverse wellness mogelijkheden in Ermelo benadrukt de toewijding van Relax no Stress aan het welzijn van hun klanten. Met deze uitbreiding naar Harderwijk zet Relax no Stress een belangrijke stap om een bredere gemeenschap te bedienen en mensen de gelegenheid te bieden te profiteren van de heilzame effecten van zowel de Zoutkamer als de uitgebreide wellness faciliteiten. Ontdek de kunst van ontspanning en welzijn bij Relax no Stress, waar zowel in Harderwijk als Ermelo een oase van rust wacht.