Elise en Marieke zoeken familiekiekjes

ERMELO - De boekenweek staat weer voor de deur. Het thema van de boekenweek 2024 is 'Bij ons in de familie'. Dit boekenfeest vindt plaats van 16 t/m 24 maart. Maar dat is niet alles, in de boekenweek ontvangt iedereen bij besteding van 15 euro aan Nederlandstalige (e-) boeken het Boekenweekgeschenk 'Gezinsverpakking' gratis. Dit boek is geschreven door de familie Chabot.

Riemer & Walinga Boekverkoopers plakt er een actie aan vast. Bij deze boekwinkel kan je de Boekenweek en de familieband vieren, ook maakt men kans op een heerlijk familiediner! Deel je gekke familiekiekje en win een fotoshoot. In aanloop naar de feestweek organiseren Boekverkooperszussen Elise en Marieke Walinga een vrolijke wedstrijd om de klanten al een beetje warm te maken.

 

,,Tijdens onze jaarlijkse Boekenweek brainstorm, kwam het woord familiekiekjes natuurlijk ook naar boven,” vertellen de zussen. Ze dagen iedereen daarom bij deze uit om de telefoon, computer of stoffige fotoalbum in te duiken, op zoek naar een (te) gek familiekiekje. Wie de foto vóór 22 maart online deelt (en de Boekverkoopers daarbij ‘tagt’), maakt kans op een professionele familiefotoshoot door Kelly’s Fotografie. ,,En daarnaast is het natuurlijk gewoon genieten om die oude foto’s weer ’s door te spitten (en te delen met je familieleden)!” Overigens hebben Marieke en Elise er geen problemen mee als mensen proberen het oude familiekiekje na te maken en die foto erbij zetten. Ze hebben zelf ook een poging gedaan.

Spreek af met familie en win een familiediner

Eén van de grote voordelen van de winkel van de Boekverkoopers is dat hij precies midden in het land ligt. Daarom nodigen de zussen families die over heel Nederland uitgewaaierd zijn uit, om de Boekenweek aan te grijpen om een spontaan familie-uitje te plannen in de winkel en het prachtige Ermelo. ,,En natuurlijk mogen ook alle andere gezinnen en families langskomen. We ontvangen ze met veel plezier in onze winkel en daarom hebben we contact opgenomen met Grand Café Het Postkantoor.
Zij wilden graag met ons samenwerken om al die families kans te laten maken op een heerlijk 4-gangen familiediner.” Kortom: genoeg redenen om tijdens deze Familie-Boekenweek een bezoekje te brengen aan de boekwinkel. Ga voor alle informatie naar de agenda op de website van Riemer & Walinga: www.deboekverkoopers.nl.