Creatieve Fotografen gaat de markt op

ERMELO - Vandaag opent er naast de Rabobank in de Stationsstraat in Ermelo een pop-up fotostudio. De Creatieve Fotografen uit Harderwijk hebben dit concept bedacht en zijn met name geopend tijdens de Ermelose braderiën.

Het pand aan de Stationsstraat 75a staat heel lang te huur. ,,Het is een schitterend pand, midden in het centrum, dus op een echte A-locatie," vertelt fotografe Kim Stijkel. ,,Ik kreeg meteen het idee om daar iets mee te doen tijdens de druk bezochte braderieën." Ze nam contact op met de verhuurder en verkende de mogelijkheden voor tijdelijke huur. ,,Hij stond er gelukkig voor open, zodat wij tijdens de Zomeravondbraderieën een mooie plek hebben om foto’s te maken en waar we het publiek kennis kunnen laten maken met onze mogelijkheden."

Fotoshoots met korting

Tijdens iedere Zomeravondbraderie biedt Creatieve Fotografen fotoshoots tegen actieprijzen aan. Stijkel: ,,De prachtige omgeving, met bos, water, heide en de zandverstuiving, biedt volop mogelijkheden voor foto’s op locatie. Maar uiteraard kunnen we ook in de eigen studio in Harderwijk afspreken. Het is een van de grootste studio’s in de omgeving, dus ook geschikt voor grotere groepen en families." Braderiebezoekers die dezelfde avond een afspraak maken voor een fotoshoot, krijgen 25% korting. Het is ook mogelijk om direct tijdens de braderie foto’s te laten maken in de pop-up studio. Dat kan al vanaf € 7,50 per persoon.

Ook voor toeristen

In de zomerperiode bezoeken veel toeristen de regio. ,,Steeds vaker zie je dat er op buitenlandse vakantieresorts fotoshoots worden gemaakt. Logisch ook: iedereen is lekker uitgerust en zongebruind. Bovendien is vaak de hele familie bij elkaar, iets wat thuis vaak lastig te realiseren is. Een fotoshoot is daarnaast een mooie, tastbare herinnering aan de vakantie. Wij dachten meteen: wat daar kan, kan hier ook. In overleg plannen we dus nog tijdens de vakantieperiode een shoot in. Soms kan dat zelfs al de volgende dag!"

De pop-up studio van Creatieve Fotografen zal iedere braderie geopend zijn van 17.00 uur tot 21.00 uur. De braderieën zijn op dinsdag 14, 21, 28 juli en 4, 11, en 18 augustus. Bij voldoende interesse is er ook op zaterdag een fotograaf aanwezig aan de Stationsstraat 75a. Dat laatste is echter onder voorbehoud, dus het is raadzaam om eerst even te bellen: tel. 06 - 8114 4979. www.creatievefotografen.nl