Een passende oplossing voor elk communicatievraagstuk

ERMELO - ,,Dit is wat wij doen en waar wij goed in zijn,” zeggen de Ermeloërs Stefan Evers (26) en Marco de Kort (24) trots terwijl ze hun nieuwe reclamebedrijf ‘Anders dan de Buurman’ presenteren. Gedreven om iets moois neer te zetten.

De twee jonge honden willen heel menselijk zijn, gelijk in level. ,,We gaan naast onze relaties staan, kijken met ze mee en zullen ze laten zien dat door net een stapje verder te gaan, ze zich beter kunnen onderscheiden,” zegt De Kort. ,,Mensen willen merkbeleving.”

Vastbijten

Anders dan de Buurman richt zich vooral op de regio. ,,Je ziet waar je over praat,” zegt De Kort. ,,Een klant komt niet voor niets naar je toe.” Evers volgde zijn grafische opleiding in Utrecht. ,,Op het Grafisch Lyceum ontmoette ik iemand die games maakte. Dat wilde ik ook en daar heb ik me in vastgebeten.” De graficus is ook lyrisch van kleuren. Daar wil hij alles van weten. ,,Het is mijn kracht, mijn voldoening om ergens steeds meer van te kunnen.” De webapplicaties zijn de afgelopen jaren steeds interactiever geworden. De kersverse ondernemers kunnen bedrijven, producten of diensten op een mooie manier in de etalage zetten van het wereld-wijde-web. ,,Wij creëren websites op maat, maar ook een applicatie op bijvoorbeeld een smartphone kunnen wij realiseren!”

Maakproces

De twee willen met Anders dan de Buurman dromen najagen. ,,We stellen ons regelmatig de vraag: Waar word je gelukkig van?” vertelt De Kort. ,,Een opdracht van a tot z uitwerken bijvoorbeeld. Het maakproces is leuk en als de klant uiteindelijk tevreden is, dan is dat toch geweldig!”De mannen gaan bij elke opdracht graag terug naar de basis. ,,Wat wil iemand bereiken? Wij kennen voor elke vraag een passende oplossing. Misschien is dat niet de flyer die iemand in gedachten had, maar werkt een animatie beter.” Anders dan de Buurman zorgt voor een passend concept voor elk communicatievraagstuk. www.andersdandebuurman.nl