Moneylogistics is eerste en enige in Nederland

ERMELO - Het Ermelose bedrijf Moneylogistics introduceerde vorige maand tijdens de Vakbeurs Festivak in de Jaarbeurs Utrecht als eerste en enige in Nederland de geldautomaat voor evenementen. Een nieuw product, speciaal ontwikkeld voor de evenementen- en festivalmarkt.

Eigenaar Piet van der Meulen: ,,Cash doet verkopen is het antwoord op de veranderende consumentenvraag naar contant geld op evenementen.’’ Moneylogistics verhuurt munt- en geld automaten en pinapparaten. ,,Het koopgedrag van de consument wordt steeds meer bepaald door authenticiteit en beleving. Unieke kwaliteitsproducten, waarbij eenvoud voorop staat. Niet te chique, maar gewoon goed. Het is al jaren de basis voor een succesvol evenement. Een essentieel onderdeel hiervan is een goed, veilig en betrouwbaar cashmanagement. Moneylogistics is de enige leverancier die het hele gamma aan cashmanagement kan leveren voor evenementen en festivals in Nederland,’’ aldus Van der Meulen.

Back to basics

Uitgangspunt voor het ontwerp is het idee dat organisatoren geen invloed hebben over hoe de klant wenst te betalen. Dat vertelt iets over de beleving van de consument. Van der Meulen: ,,Met de komst van Cashless betaalsystemen is ook de privacywaarborg tijdens evenementen een aandachtspunt geworden. Daarnaast zijn er altijd risico’s die Cashless met zich meebrengt zoals een slecht of weggevallen netwerk waardoor er geen betalingen meer kunnen plaatsvinden. Tevens zijn er tal van situaties te bedenken waarbij contant geld noodzakelijk is zoals merchandise verkoop, food of campingplaatsen. Als serviceproduct is de geldautomaat van toegevoegde waarde voor uw evenement, zo kunnen uw bezoekers bijvoorbeeld een veilige reis huiswaarts kiezen omdat taxi’s over het algemeen alleen cash geld accepteren.’’

Onderscheid is noodzaak

Het onderscheidend vermogen is volgens Moneylogistics essentieel. Organisatoren worden gedwongen om zich steeds uitgesprokener te profileren. Een opvallende verpakking en een goed cashmanagement draagt hieraan bij. Onder de noemer Safe, Smart, Simple bedenkt, ontwerpt en realiseert Moneylogistics onderscheidende betaalsystemen voor de evenementenindustrie. De geldautomaat is hier een voorbeeld van. Dit product wijkt sterk af van wat er reeds verkrijgbaar is en speelt in op de actuele consumenten behoefte. Dankzij de neutrale uitstraling is de geldautomaat een passende aanvulling op ieder evenement.

Over Moneylogistics

Moneylogistics is één van de grootste onafhankelijke leveranciers van betaalsystemen in Nederland, met een uitgebreid product assortiment voor de evenementen en festivalmarkt. Daarnaast is Moneylogistics sterk geworden in het leveren van pinapparatuur aan (sport)kantines en detailhandel op de veluwe. Meer informatie op www.moneylogistics.nl