'We hebben nog veel leuks voor 2016 in petto'

ERMELO - Alle stemmen zijn geteld! Met de meeste stemmen heeft de digitale krant Ermelo van Nu de Verkiezing Leukste Ondernemer van Ermelo gewonnen.

In iedere deelnemende gemeente zijn er twee winnaars: de ondernemer met het hoogste gemiddelde cijfer en de ondernemer met het meeste aantal stemmen. In Ermelo scoorde Angela Hop het hoogst gemiddelde cijfer. De competitie was heel spannend en de deelnemende ondernemers waren aan elkaar gewaagd. Tot de laatste dag werd Social Media ingezet om stemmen te verdienen. ,,We hebben maandag nog speciaal een filmpje gemaakt en onze creativiteit gebruikt om onze lezers te motiveren om te stemmen,” vertelt Gert Hofsink die samen met Natalie Overkamp dagelijks het nieuws op Ermelo van Nu plaatst.

Corpus

Alle gemeentewinnaars worden gehuldigd tijdens de Award Uitreiking op 11 januari 2016 in het Corpus congress centre in Leiden. Tijdens deze bijeenkomst worden ook de nummer 1, 2 en 3 van de provincie bekend gemaakt en door niemand minder dan Kim Kötter gehuldigd op het podium. Daarnaast wordt onthuld welke ondernemer de landelijke winnaar is en wie de Creativiteit Awards hebben gewonnen. ,,Ontzettend leuk dat we deze titel gekregen hebben! Dank aan iedereen die op ons gestemd heeft. En we zijn er nog lang niet. We hebben nog heel veel leuks voor 2016 in petto!” melden de ondernemers achter Ermelo van Nu.