Glazen voorpui gerealiseerd

ERMELO - Na weken van slopen is Hema Ermelo nu in de fase van opbouw gekomen. ,,De vorm wordt steeds beter zichtbaar,” zegt ondernemer Willemien Blankenaauw. Het pand in De Enk heeft een geheel glazen voorzijde gekregen.

De afgelopen dagen was Blankenaauw op het hoofdkantoor van HEMA. ,,Met een overvloed aan nieuwe inspiratie en geweldige, nieuwe artikelen voor het komend jaar! Aanstaande dinsdagavond hebben we met het team een avond om iedereen te informeren en inspireren voor alle leuke dingen die er aan komen.” Deze positieve spirit werd enigszins overschaduwd door foute berichtgeving van een regionale krant. ,,Hema Ermelo werd in verband gebracht met een zaak van geld verduistering van een Ermelose school. Als je alleen de ‘koppen’ leest, krijg je een beeld dat ik gefraudeerd zou hebben,” meldt Blankenaauw ontsteld. Hema Ermelo heeft niks met deze zaak te maken. ,,Maar gezien de vele telefoontjes en reacties is het goed dit nog eens te zeggen.”

Spetterende koopavond

Blankenaauw heeft zelf positief nieuws: ,,We doen er alles aan om onze klanten voor Pasen via de nieuwe entree welkom te heten. De officiële opening van de nieuwe entree is op donderdagmiddag 7 april met een spetterende koopavond vanaf 18.00 uur voor ‘meisjes boven de 15’. Aansluitend houden we nog twee dagen met feestelijk acties en activiteiten.”