Vernieuwd warenhuis blikvanger in centrum

ERMELO – Gistermiddag, onder toeziend oog van tientallen leerlingen van basisschool De Klokbeker, is de vernieuwde Hema Ermelo geopend. Een enorme glazen gevel nodigt iedereen uit om naar binnen te lopen.

De verandering en verplaatsing van de winkelgevel had nogal wat voeten in de aarde. ,,Op 4 januari zijn we begonnen met de bouw,” vertelt de trotse eigenaar Willemien Blankenaauw. ,,Er is drie maanden lang hard gewerkt. En dit is het resultaat.” De Klokbekerleerlingen kregen een rondleiding waarna ze vier grote spandoeken onthulden. Op deze doeken hadden de leerlingen Hemaproducten geschilderd die ze allemaal leuk en lekker vinden. Ook is een spandoek beschilderd met allemaal ruimtevaart apparatuur. De Ermelose basisschool is niet voor niks een ruimtevaartschool. Als beloning was er voor iedereen een hotdog.

Auto's, bier en worst

Hema viert ook vandaag en morgen feest. Was het gisterenavond speciaal koopavond voor vrouwen vanaf 15 jaar, vandaag is het mannenavond. Blankenaauw heeft hiervoor de samenwerking gezocht met garage Schouten. Auto’s, worst en bier zullen vrijdagavond dan ook zeker niet ontbreken. Tijdens deze dagen biedt Hema Ermelo unieke kortingen op verschillende productgroepen. Op de Facebook pagina en in de winkel worden deze unieke kortingen bekend gemaakt. Wie meer wil weten, klikt hier.