Vinea houdt open dag

ERMELO - Op de open dag van Vinea, op zaterdag 16 april, kunnen kinderen gratis allerlei uitdagende activiteiten uitproberen zoals surfen, boogschieten, slacklinen, kanoën en nog veel meer. Ook ouders hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen genieten van het uitzicht vanaf het terras van de Telstar Surfclub of op het strand.

Uiteraard is er ook alle gelegenheid om informatie te krijgen over alle jeugd en jongeren vakanties van Vinea. Vinea is al 65 jaar specialist in het organiseren van jongerenreizen. De open dag vindt plaats bij de gloednieuwe Telstar Surfclub, waar deze zomer ook de Vinea Telstar Surfschool is gehuisvest. Eén van de mooiste surfspots van Nederland. Daar wil je deze zomer echt komen om te leren surfen en kiten.

Zomerkampen

Naast surfen, boogschieten en slacklinen en kanoën staan er deze dag nog diverse andere te gekke activiteiten op het programma, zoals suppen, powerkiten, bamboe piramides bouwen, zeilen en mountainbiken. Zo kunnen de kinderen alvast kennis maken met het brede assortiment aan activiteiten dat ook terugkomt tijdens de vakanties van Vinea. Aan de allerkleinsten is natuurlijk ook gedacht: zij kunnen zich vermaken op het springkussen of meedoen met spelletjes georganiseerd door de reisleiding. De populariteit van zomerkampen neemt steeds meer toe waardoor de activiteiten gevarieerder worden.

Informatie

Tussen de activiteiten, die plaatsvinden tussen 13.00 en 18.00 uur, door is er alle ruimte voor ouders en kinderen om informatie te krijgen en vragen te stellen over de verschillende vakanties. Ook is er gelegenheid om kennis te maken met Vinea’s vakantiespecialisten en een aantal enthousiaste en gepassioneerde reisleiders. Kijk voor meer informatie op www.vinea.nl.