Nieuwe sponsoren Ermelose voetbalclub

ERMELO - En weer kon de Businessclub van DVS’33 Ermelo nieuwe sponsoren toevoegen aan het toch al steeds groter wordende ondernemersnetwerk. Vandaag werden door drie Ermelose bedrijven het contract met de club getekend.

Vanmiddag werden door Martijn Hoelscher, vice-voorzitter van de Businessclub een aantal zwart-gele DVS’33 sjaals uitgereikt. De uitreiking van de sjaals volgt traditioneel op de ondertekening van nieuwe sponsorcontracten. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis, tekenden in de Joop Bakker Business Lounge drie bedrijven het sponsorcontract. Coen van de Broek, directeur van de VDB recreatie groep werd hierbij lid van de hoofdsponsorgroep voor de Ermelose Topklasse. Het familiebedrijf heeft diverse recreatieondernemingen en restaurants waarvan o.a. Recreatiecentrum De Paalberg, Klimbos Ermelo, VDB Outdoor, VDB Holiday.com en Pannenkoekenrestaurant ’t Jagersnest onderdeel zijn. De komende drie jaar is VDB recreatie groep de officiële shirtsponsor van de Bambino’s. ,,Zorgen voor ontspanning is ons vak,’’ vertelt Van de Broek. ,,Wij bieden jaarlijks meer dan 200.000 mensen de faciliteiten om te ontspannen, we weten dus als geen ander hoe belangrijk dat is. Sportief bewegen maakt daar ook onderdeel van uit. Het is mooi als je van kleins af aan al ervaart hoe ontspannend sporten kan zijn. Daarbij is het leren in een team te spelen ook geweldig goed voor de ontwikkeling van ieder kind. Wij vinden het dan ook heel leuk én belangrijk om bij een lokale club een team als de Bambino’s te sponsoren.” VDB recreatie groep heeft voor de komende drie jaar de Jagerscup in het leven geroepen. Een prachtige beker waar de Bambino’s en hun tegenstanders om gaan strijden. Coen van den Broek is een echte voetballiefhebber en zal dan ook regelmatig langs de lijn van DVS’33 te vinden zijn, vooral als ‘zijn’ Bambino’s spelen. Van den Broek heeft toegezegd dat VDB Holiday.com vanaf het nieuwe seizoen het volledige busvervoer gaat verzorgen voor DVS’33 Ermelo.

Ermelo van NU

Ook Natalie Overkamp en Gert Hofsink van Ermelo van NU, dé digitale nieuwssite van Ermelo, tekenden vanmiddag een contract bij DVS’33 Ermelo. Vanaf vandaag is de nieuwsite officieel Business Sponsor van de Ermelose club. Dat betekent tevens dat nieuws van en over de Ermelose Topklasser, maar ook over de andere activiteiten van de grootste voetbalvereniging van Ermelo, nog prominenter een plaats gaan krijgen op de site www.Ermelovannu.nl ,,Deze sponsoring is een logische stap in de ontwikkeling van onze site,’’ vertelt Natalie Overkamp. ,,We hebben veel ideeën om de site nog groter en interessanter te maken en dit is er een van.’’

Diamond Productions

Jordy van Loo is geen onbekende op het sportpark van DVS’33 Ermelo. Velen kennen hem als de aanvaller van DVS’33 4, maar hij speelde ook in de A1. Met zijn bedrijf Diamond Productions zal van Loo zijn expertise in gaan zetten voor de Ermelose club. Diamond Productions is vandaag Co Sponsor geworden. Diamond Productions is een jong en dynamisch filmbedrijf, dat gespecialiseerd is in het tot stand brengen van bedrijfsfilms en het maken van producties voor elke branche. De eerste opdracht voor Van Loo zal een promotiefilm zijn die hij gaat maken voor de Businessclub DVS’33 Ermelo.