Sportfysio vestigt zich in FlexiFitness

ERMELO - Op 1 januari is Paulien Haagen gestart met haar eigen bedrijf, de Fysiotherapiepraktijk Ermelo. Deze praktijk is gevestigd in sportcentrum FlexiFitness aan de Kerkdennen 34. Haagen is master sportfysiotherapie en heeft de afgelopen zeven jaar ervaring opgedaan in het behandelen van de meest uiteenlopende sportblessures.

De praktijk is bedoeld voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en revalidatie. ,,Mijn nieuwe praktijk is voor iedereen toegankelijk. Men hoeft dus niet lid te zijn van FlexiFitness," legt Haagen uit. Iedere woensdagavond verzorgt ze een gratis blessurespreekuur van 19.30-20.30uur. ,,Het is voor mij een perfecte locatie in deze sportschool. Ik kan namelijk direct gebruik maken van de nieuwste faciliteiten van FlexiFitness." Dit maakt het trainen op allerlei manieren mogelijk.

Brede expertise

Zij is geschoold in blessurepreventie, blessurebehandeling en Dry Needling. ,,Maar ik verzorg ook de revalidatie na orthopedische ingrepen zoals voorste kruisband reconstructies of heup-/knieprotheses." Door het volgen van diverse cursussen houdt ze haar kennis en kunde ‘up-to-date’. De praktijk biedt onder andere de volgende behandelingen: Fysiotherapie, Medical Taping, Taping, Functional training, Functional movement Screen, Fysiotherapie na orthopedische ingrepen, Fysiotherapie aan huis (mét verwijzing) en revalidatie.

Persoonlijke aanpak

Voor iedere klacht en iedere patiënt is een andere aanpak belangrijk. ,,Ik zie iedere patiënt als een individu en houd dit ook voor ogen," aldus Haagen. ,,De patiënt staat centraal." Fysiotherapie is vrij toegankelijk, dus is een verwijzing van de huisarts niet nodig. Afspraak maken kan door te bellen/sms-en/whatsappen naar 0682268891 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.