Rozeboom heeft ijsassortiment uitgebreid

ERMELO – De eerste ijsjes zijn alweer geschept in IJssalon Torino, de zaak die afgelopen maanden een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen. Eigenaar Manfred Rozeboom heeft de hele winter samen met zijn vader Arnold Rozeboom geklust om alles op tijd af te krijgen. Klaar voor het nieuwe seizoen.

De ijssalon heeft een geheel nieuw werkgedeelte gekregen, waaronder een nieuwe ijsvitrine met ruimte voor maar liefst 32 smaken ijs. Rozeboom is trots op het resultaat. ,,We zitten op een prachtige locatie! Als ik dan achter bezig ben en ik zie mensen op ons terras genieten van onze producten, daar geniet ik van.”

Smaken

Rozeboom heeft deze winter weer nieuwe smaken uitgeprobeerd. Zo is er appeltaart en tiramisu, maar ook de populaire Oreo mag natuurlijk niet ontbreken. ,,Overigens is het de smaak van de klant die bepaalt wat lekker is,” vertelt de ijsmaker. ,,Wat elders een succes is, hoeft hier helemaal niet aan te slaan.” Ook het seizoen bepaalt mee wat er goed verkocht wordt. ,,In het hoogseizoen zijn het meer frisse smaken. Het is dan vaak warmer weer en mensen kiezen dan meer voor yoghurtijs. De Ermelose ondernemer is er klaar voor. En met zonnige dagen in het vooruitzicht lijkt dit ook een perfecte timing.