Schoonheidssalon biedt ruimte voor duo-afspraken 

ERMELO - Afgelopen woensdag opende Monique de Boer officieel haar nieuwe schoonheidssalon Mo-Unique aan de Heidelaan 22 in Ermelo. In deze nieuwe salon kan De Boer nog beter inspelen op de wensen van haar klanten. Mo-Unique bestaat nu vijf jaar en de Ermelose ondernemer wil aan de Heidelaan doorgroeien.

Het (ver-)zorgen is voor De Boer een vanzelfsprekendheid. ,,Ieder mens is uniek en mag er zijn,” stelt ze. ,,Dat komt dan ook niet alleen terug in de naam van mijn salon, maar ook in mijn schoonheidsbehandelingen.” De Ermelose deed, na het voltooien van haar opleiding, veel werkervaring op. Maar haar grote wens was het runnen van een eigen praktijk. ,,Zo kan ik alle tijd, aandacht en gerichte schoonheidsadviezen geven.” Die droom werd in 2012 verwezenlijkt aan de Kievitstraat. Nu, met de verhuizing naar de Heidelaan, worden de mogelijkheden uitgebreid. Deze voormalige fysiotherapiepraktijk straalt heel veel rust en ruimte uit. Ook kan ze nu duo-afspraken maken. ,,We hebben immers nu twee behandelstoelen en ik heb assistentie van Jolien. Zij is overigens acne-specialist en dat is een mooie toevoeging,” aldus De Boer.

Visitekaartje

In haar praktijk kunnen mensen terecht voor diverse ontspannende, verzorgende en huidverbeterende behandelingen en massages. Sinds kort heeft Monique de Boer ook de producten van Neoderma in huis. De oorsprong van dit merk ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Ook verzorgt Monique de Boer professionele make-up en kan men er terecht voor mooi verzorgde handen en nagels. ,,Uiterlijke verzorging is bijna niet meer weg te denken, daar horen ook goed verzorgde nagels bij. Zij zijn immers een visitekaartje,” aldus de schoonheidsspecialiste.