Personal coach en ijsverkoper komen samen in actie 

ERMELO - Olav Pranger, personal coach en eigenaar van Get Healthy is verzot op ijs. Het is hem niet aan te zien, maar wanneer hij met zijn gezin in Italië op vakantie is, eet hij iedere dag ijs. ,,Je kunt me ervoor wakker maken,” vertelt de coach die bekend is om zijn enorme afvalprojecten.

Succesvol afvallen is volgens Pranger dan ook niet alleen de inname van minder voedsel. De kunst van afvallen, slank blijven en gezond leven is een verandering van binnenuit. Een ijsje op zijn tijd kan daar prima bij passen. De Ermeloër begrijpt dat mensen hem niet direct met een ijsliefhebber associëren. ,,Toch is het zo. Ik ben met deze zomerse temperaturen bijna dagelijks te vinden bij ijssalon Torino.” Hij legt mensen uit dat je een hele toffe lifestyle kunt creëren door je voor 80% aan bij gezonde producten te houden en 20% bewust te genieten van andere dingen. ,,Voor mij is dat ijs.” Pranger vindt het moeilijk een favoriete smaak uit te kiezen en dat is met de nieuwe ijsvitrine van Torino met maar liefst 32 smaken ijs ook best lastig. ,,Daarom heb ik met ondernemer Manfred Rozeboom een actie bedacht.” Hiervoor is een stempelkaart ontwikkeld en kunnen mensen bij aankoop van een ijsje bij Torino een stempel scoren. ,,Wie zeven ijsjes heeft gekocht, heeft zeven stempels en mag daarmee zeven dagen bij Get Healthy trainen.”

Blaadje sla

Pranger heeft de stelling: ‘Ga meer bewegen en investeer in je gezondheid.’ Het is volgens de personal coach vooral een kwestie van bewustwording. ,,Een gezonde leefstijl betekent niet dat je de rest van je leven alleen nog op een blaadje sla mag kauwen.” De actie met de ijssalon ontstond spontaan en de twee Ermelose ondernemers hebben er gelijk werk van gemaakt.

Per persoon geldt er één actiekaart en die persoon kan tot 1 oktober een volle kaart inleveren bij Get Healthy. IJssalon Torino is gevestigd aan de Stationsstraat 110 in Ermelo. Het lifestyle centre van Olav Pranger is te vinden aan de Pretoriusstraat 60. www.get-healthy.nl