Leene de muziek, Moda Donna e Si de noten

ERMELO – Zaterdag viert Ermelo voor de tiende keer Fête de la Musique, een jubileum. Naast muziek en kunst zijn er ook allerlei ondernemersacties. Moda Donna e Si en Leene Schoenen&Tassen strooien met 25% korting vanwege het muziekfeest.

Deze korting wordt in beide winkels gegeven op alle artikelen* met een blauwe stip. Al vaker hielden de beide ondernemers gezamenlijke acties. Moda Donna e Si verkoopt stijlvolle Dames- & Herenmode van de exclusievere merken. Ook de schoenen die Etelka Oortwijn verkoopt, zitten in het exclusievere segment. Daarnaast verkoopt zij stijlvolle tassen. Misschien wel daardoor vullen deze assortimenten elkaar zo goed aan.

Versterken

Leene Schoenmode behoort al 125 jaar tot het Ermelose straatbeeld, Moda Donna e Si pas zeven jaar. Toch zoeken beide zaken het vooral in de samenwerking. ,,We vullen elkaar qua assortiment goed aan en versterken elkaar. Daarnaast staan we als collega’s ook op goede voet met elkaar,’’ aldus Etelka Oortwijn en Peter Moes.,,Door goed samen te werken en acties te bundelen versterk je het concept,'' vult medewerkster Francis aan. In de winkel van Leene geeft gitariste Emma van Wijncoop van 12.00-12.30 uur een optreden. Van Wijncoop won in januari de tweede prijs bij You’veGot Talent in Epe. Om 14.00 uur speelt gitarist Faché Juliano en Project Eclips treedt van 16.00-16.45 uur op met gitaar en percussie. Het is niet voor niets dat de ondernemers voor de foto een gitaar in handen hebben. Bij alle drie de optredens speelt de gitaar een hoofdrol. ,,Omdat Moda Donna e Si geen muzikale optredens heeft geboekt, zorgen wij voor de noten,’’ lacht bedrijfsleider Peter Moens.

* De actie geldt alleen op zaterdag24 juni en de korting is op de originele verkoopprijs