Even lekker er tussenuit

Goed voor uw gezondheid en goed tegen stress. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw auto ook gezond en stressvrij op vakantie gaat? Laat uw auto controleren op de belangrijkste punten zodat u veilig en zonder problemen op uw bestemming aankomt. En mocht het toch misgaan, zorg dan dat u een pechhulp heeft afgesloten. Bij een vakantiecheck wordt uw auto gecontroleerd op:

1. Banden en remmen
Dit is uw contact met het wegdek! Daarom is het erg belangrijk dat uw banden en uw remmen goed worden nagekeken voordat u uw vakantiekilometers gaat maken.

2. Verlichting
Zien en gezien worden, ook in tunnels en op smalle bergweggetjes! Zorg dat al uw verlichting goed werkt. Heeft u ook gedacht aan het reservesetje in uw dashboardkastje?

3. Ruitenwissers
Bij vakantie hoort zonneschijn. Maar als het dan toch even regent is het belangrijk dat uw ruitenwissers goed werken, geen strepen achterlaten en zorgen voor goed zicht op de weg.

4. Luchtkwaliteit
Schone berg- of zeelucht? En hoe is het met de lucht in uw auto? Een controle op uw airco en uw luchtfilters zorgt ervoor dat u op vakantie zowel buiten als binnen schone lucht inademt.

5. Vloeistoffen
Een biertje of een wijntje voor u en limonade voor uw kinderen. En uw auto dan? Uw auto gebruikt ook de nodige vloeistoffen op vakantie, dus zorg dat alles netjes is bijgevuld.

Bij Autobedrijf Mazier VOF werken wij met de kwaliteitsonderdelen van Bosch en we zijn een Bovag erkend autobedrijf. Wij onderhouden en repareren alle automerken tegen de juiste prijs. Neem gerust een kijkje op mazier.autocrew.nl. Kom voordat u op vakantie vertrekt even bij ons langs voor een vakantiecheck. Als extraatje ontvangt u van ons een leuke vakantiemand met allerlei leuke vakantie benodigdheden voor groot en klein.