VBV Advocaten terug in centrum Ermelo

ERMELO - Terwijl de monteur de kabels aansluit van de computers, pakken de advocaten de verhuisdozen uit. Geen dagelijks werk, maar Daniëlle van Bloemendaal en Angelique Verweij hebben met hun team woensdag alles van het kantoor van het Middelerf verhuisd naar het nieuwe pand aan de Pastorieweg 20 in Ermelo.

Vanuit dit gloednieuwe kantoor aan ’t Weitje kijken ze uit op de Stationsstraat en het Huis van Barmhartigheid, de plek waar ze in 2011 hun advocatenkantoor begonnen. Na een kleine en korte omzwerving zijn ze nu neergestreken in een pand dat helemaal naar hun zin is gebouwd. De bouwlieden zijn sinds kort vertrokken en de stratenmakers leggen de laatste klinkers er in. ,,Er moet nog wel wat gebeuren, maar we zijn blij dat we over zijn,” aldus Angelique Verweij die vandaag geen tijd heeft om achter haar bureau te zitten om mails te beantwoorden. ,,En telefonisch zijn we ook niet bereikbaar,” lacht ze. Onwennig is het wel en het is ook maar voor een dag. ,,Vanaf morgen (donderdag) staan we weer voor iedereen klaar, maar vandaag moeten we even verhuizen.” Een hele operatie, vooral omdat het ook nog compleet ingericht moet worden. Twee mannen brengen een grote droogloopt voor bij de deur, ondertussen wordt er taart gesneden. De verhuizing is voor het team dan ook een momentje om te vieren.

Verhuisperikelen

,,Het is een prachtige locatie in het hart van het dorp,” vult Daniëlle van Bloemendaal aan. Aan het eind van de dag zijn bijna alle dozen uitgepakt. Af en toe loopt iemand nieuwsgierig binnen om even te kijken hoe het nieuwe kantoor is geworden. ,,Over een aantal weken houden we nog een officiële opening. Daarvoor is het nu nog te vroeg,” vertellen de dames. De advocaten hebben een drukke agenda en de zittingen gaan ondanks alle verhuisperikelen gewoon door. ,,En bij een feestelijke opening moet alles voor elkaar zijn. Dat duurt nog even.” Wel staat het team van VBV Advocaten morgen weer paraat voor een ijzersterke juridische rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht. De persoonlijke betrokkenheid staat ook op deze nieuwe locatie bij dit kantoor hoog in het vaandel. ,,Zowel een ondernemer als een particulier kan met een gerust hart zijn zaak in handen van ons advocatenkantoor leggen. Dankzij onze juridische expertise kunnen wij hen op elk gewenst moment ondersteuning bieden,” aldus de advocaten die hun toga’s alweer klaar hebben hangen. www.vbvadvocaten.nl