SamenWerkend Ermelo reikt luchtfoto uit

ERMELO - Marten Kok, van Advocatenkantoor M.A.D. Kok, ontving gisteren uit handen van ambassadeur Herman Bolhuis een luchtfoto van zijn kantoor. Deze foto had Kok gewonnen tijdens de Bedrijvenbeurs met een spel van Samen Werkend Ermelo. 

Tijdens de DVS-Businessbeurs op 17 mei werd door het team van Samen Werkend Ermelo een Participatieladderspel gepresenteerd. Bezoekers van de beurs konden door het spel te spelen een luchtfoto van hun bedrijf winnen. De Ermelose advocaat Marten Kok was de gelukkige winnaar. Kok: ,,Afgelopen zomer trof ik Herman Bolhuis op de Bedrijvenbeurs bij DVS’33 Ermelo. Toen was het gesprek van de dag nog de ‘ludieke opdracht’ om de straat daar te voorzien van gele verf, die door menigeen iets te kanariegeel werd gevonden. Herman werkte inmiddels al weer een tijdje als ambassadeur voor Samen Werkend Ermelo: een mooi initiatief dat bemiddelt voor werkzoekenden uit Ermelo met een Participatiewet uitkering om weer aan een baan te komen.’’

Arbeidsmarkt

Kok deed wat veel andere ondernemers ook deden: hij leverde zijn visitekaartje in en mocht het spel spelen. Bolhuis: ,,Het Participatieladderspel is ontworpen om werkgevers te laten inzien hoe moeilijk het is om een plekje op de arbeidsmarkt te krijgen, als je een afstand tot werk hebt.’’ Kok: ,,Hoe ik die mooie prijs gewonnen heb? Door mijn visitekaartje achter te laten en een beetje geluk. Het is een prachtige luchtfoto geworden! Voor ondernemers die op zoek zijn naar personeel kan ik de website www.samenwerkendermelo.nl van harte aanbevelen.’’ Uiteraard krijgt de luchtfoto een mooie plek in het kantoor van Marten Kok aan de Fazantlaan.