Natuur centraal tijdens Nationale Boekenweek

ERMELO - Op zaterdag 10 maart komt boswachter Hanne Tersmette naar Riemer & Walinga Boekverkoopers om te vertellen over haar boek ‘Gaan’. Dit in het kader van de Nationale Boekenweek die plaatsvindt van zaterdag 10 maart t/m zondag 18 maart.

De Nationale Boekenweek staat dit jaar in het teken van het thema natuur. In dat kader is de komst van boswachter Hanne dan ook een logische. ,,Ze komt vertellen dat en hoe we heerlijk kunnen ontsnappen aan de dwingende greep Netflix!,” vertelt ondernemer Elise Walinga. ,,Ze zal een inspirerende lezing geven bij ons in de winkel. Wie daarbij wil zijn kan zich opgeven via onze website.”

Bijzondere actie

De Ermelose boekwinkel probeert ieder jaar een bijzondere actie te verzinnen om mensen bij de Boekenweek te betrekken. Het thema natuur was voor Walinga een voor de hand liggend thema. ,,Iedereen in Nederland die van boeken en natuur houdt, moet dit jaar tijdens de Boekenweek naar Ermelo op de prachtige Veluwe!” Daarom zocht de ondernemer de samenwerking met drie bijzondere locaties: De Heerlickheijd van Ermelo, Logeren aan de Brink en Het Roode Koper. ,,Alle drie locaties die in/bij de prachtige Veluwse natuur zijn gevestigd. Van de weilanden bij het Veluwemeer, tot de bossen en heidevelden bij Staverden. En ze geven allemaal een verblijf voor 2 personen inclusief lunch of ontbijt weg voor deze actie!” Om hierop kans te maken, moet je een foto met boek maken bij Riemer&Walinga en die plaatsen op Instagram of Facebook. De exacte voorwaarden zijn hier te vinden.