Ondernemers zetten een mega-concept neer

ERMELO - Tuincentrum De Struukakkers is geopend aan de Oude Nijkerkerweg/ Kolbaanweg. Onder grote belangstelling heeft Ab Raveling, de grondlegger van het bedrijf, donderdagmiddag samen met mascotte Pauwer de openingshandeling verricht.

De afgelopen maanden hebben de ondernemers Adriaan en Cobie Raveling samen met het team, familie en vrienden dag en nacht gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. ,,Het is net topsport,” zegt Raveling, moe en trots. ,,Na een hele lange warming up, van ongeveer acht jaar, konden we echt eind vorig jaar echt van start. En het zat zeker niet altijd mee.” Raveling legt paralellen met het Olympisch teamNL dat naar Zuid Korea ging om een topprestatie te leveren. ,,Tegelijkertijd werd er bij ons ook echt geknald. Er werd door de bouwvakkers gezaagd, gestort en gevlinderd.” En het resultaat is er dan ook naar. Bezoekers kijken hun ogen uit. ,,On-Ermelo’s,” zegt een lokale ondernemer. En dat bedoelt hij zeer positief. Adriaan en Cobie Raveling hebben alles heel goed doordacht. Samen hebben ze beurzen bezocht en leveranciers benaderd. ,,Wat is het prachtig geworden,” zegt een plantenkweker. ,,Dit is heel bijzonder in de sector. Hier staat iets van formaat, een mega-concept!”

Voor Raveling is een droom uitgekomen. ,,We wilden een winkel realiseren waar veel te snoepen is, waar beleving centraal staat en waar we hopen dat iedereen graag hier naar toe komt!” Tijd om uit te rusten is er niet, want vanaf vandaag is iedereen welkom en draait het bedrijf op volle toeren.