Bedrijvenkring Ermelo zet lijsttrekkers tegenover elkaar 

ERMELO - Wat kunnen toekomstige raadsleden betekenen voor Ermelose ondernemers? Welke partij komt het beste op voor hun belangen? De Bedrijvenkring Ermelo wil daarover dinsdagavond met de lijsttrekkers in debat gaan.

Op 21 maart worden er weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Een weer verwachtingsvol moment voor politici, maar ook een belangrijk moment voor Ermelose ondernemers. Komen wensen, ideeën en belangen met elkaar overeen of zijn de tegenstellingen te groot? Onder leiding van dagvoorzitter Arnoud Leerling zullen aan de hand van vragen, stellingen en korte pitches ondernemers en politici met elkaar in de slag over actuele Ermelose zaken maar ook topics die de komende raadsperiode op de rol staan.

Helderheid

Scherpe stellingen en vragen met de verkiezingsprogramma's in de hand moeten de ondernemers helderheid geven. De gedreven Leerling zal enerzijds de politici en anderzijds de ondernemers op een scherpe, maar eerlijke manier bevragen. Het is een niet te missen avond met politieke statements voor het bedrijfsleven! ,,Kortom, een niet te missen avond voor alle ondernemers in Ermelo," zegt Heimen van Diest, voorzitter van de BKE. De Bedrijvenkring is initiator van deze avond en heeft ook de Jonge Ondernemers Ermelo en de Centrumondernemers uitgenodigd. 

Programma: 19.15 - 20.00 uur: Inloop / ontvangst. Het debat begint om 20.00 uur, vanaf 21.30 uur is er een netwerkborrel ter afsluiting. De Ondernemersdebat wordt gehouden in de theaterzaal van De Dialoog, Raadhuisplein 4 in Ermelo.