Team Fysiotherapiepraktijk Ermelo biedt totaalpakket

ERMELO - Vanaf volgende week komt Emmy Verbeek–van Rij het team van Fysiotherapiepraktijk Ermelo versterken met de specialisaties manuele therapie en handtherapie. Met deze aanvulling binnen de praktijk is het mogelijk om patiënten te voorzien van een totaal pakket aan behandelingen. Blessures worden binnen de praktijk aangepakt bij de kern van het probleem.

Verbeek-van Rij is sinds 2005 werkzaam als fysiotherapeut. In 2009 heeft zij haar opleiding tot manueel therapeut (SOMT) afgerond en vorig jaar sloot zij haar opleiding handtherapie succesvol af. Daarnaast heeft zij meerdere cursussen gevolgd en is ervaren in het behandelen met Dry Needling en Medical taping. Handtherapie is een specialisatie binnen het vakgebied fysiotherapie en ergotherapie. Emmy Verbeek-van Rij bezit hiermee uitgebreide kennis en kunde over de behandeling van aandoeningen en letsels van hand, pols en arm. Handtherapeuten onderscheiden zich hiermee van algemeen opgeleide fysiotherapeuten en ergotherapeuten.

Klachten

De handtherapeut behandeld een veelvoud aan klachten, zoals: peesklachten, reuma, artrose, kneuzingen, carpaal tunnelsyndroom, revalidatie na operaties, fracturen en peesletsel van hand, pols en elleboog. De behandeling bestaat uit diagnostiek, oefentherapie, het maken van spalken op maat, advies voor braces, preventie en begeleiding naar werkhervatting. Handtherapeutische behandeling wordt vergoed onder dezelfde voorwaarden als reguliere ergotherapie en fysiotherapie. Naast Manuele therapie en Handtherapie, biedt de praktijk ook Sportfysiotherapie, Echografie, Dry Needling en Medical taping. De organisatie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Een afspraak maken is mogelijk via: www.fysiopraktijkermelo.nl of bel met 0341 232315