Astrid en Geurt Jansen maken Ermelo en Omstreken nog mooier

ERMELO – Twintig jaar geleden namen Astrid en Geurt Jansen hun schilderswinkel, op de hoek van de Stationsstraat en de Horsterweg, onder handen om er een mooie speciaalzaak van te maken. Zaterdag  openen ze hun geheel vernieuwde winkel die zij vanuit een nieuwe concept gaan realiseren.

Na de beginjaren werden de activiteiten van de Verf & Wandzaak uitgebreid met een uitgebreide kunstschilderafdeling en een volwaardig assortiment raambekleding, gordijnen en vloeren. Steeds meer mensen wisten Geurt Jansen Verf&Wand te vinden waar een heel team voor de klant klaar staat voor een passend en professioneel advies. Geurt Jansen was dé speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van het huis en werkte met vertrouwde merken samen.
Toch bleek door allerlei ontwikkelingen dat de klant hier niet genoeg aan had. Daarom nodigen Astrid en Geurt Jansen de klanten met trots uit in hun geheel vernieuwde winkel. Vanuit het nieuwe winkelconcept gaan zij Ermelo en omstreken voortaan nog mooier maken.

Made By

Omdat ze bij ASTRID & GEURT vinden dat waar je woont zo veel meer moet zijn dan een huis, introduceren zij: Home Made By, een nieuw interieurmerk. Met haar verf, behang, raambekleding, gordijnen en vloeren biedt Home Made By een totaalconcept in wonen. Astrid, Geurt, Marianne en Connie, vakspecialisten die samen ASTRID & GEURT tot een unieke winkel maken. Samen hebben zij één missie: elke klant helpen aan het interieur van zijn of haar dromen. Of het nu gaat om een compleet nieuw interieur of kleine aanpassingen met grote veranderingen, ze helpen je graag je huis mooier te maken dan je zelf had kunnen bedenken. Daarnaast wordt dit team vakkundig bijgestaan door absolute vakmensen als het gaat om de realisatie van je wensen. Nieuwsgierig wat de professionele stylisten, schilders en stoffeerders van ASTRID & GEURT voor de klant kan betekenen?

Open winkel

Met trots nodigen Astrid en Geurt Jansen klanten en niet-klanten uit op zaterdag 29 september in hun geheel vernieuwde winkel. Een professionele kunstenaar van Royal Talens demonstreert de mogelijkheden van de materialen die je in het nieuwe kunstschilderatelier kunt vinden. Bij deze inspirerende sessies wordt gebruik gemaakt van materialen die een extra dimensie geven aan het kunstwerk. Er zijn die dag leuke acties en er is een styliste van Sigma Coatings in huis die kan helpen met kleuradvies op maat voor je interieur. Neem hiervoor foto's of stalen mee van je interieur.