Gflex brengt prijs naar Ermelo

ERMELO - Het geluid is geraden! Wat het geluid was? Het doorknippen van een netwerkkabel. Deze actie van Gflex heeft natuurlijk alles te maken met het beëindigen van ISDN in september 2019. Het doorknippen van dé netwerkkabel is precies wat KPN gaat doen. Daarom kwam Gflex met een leuke en ludieke actie om het overstappen naar bellen over het internet te promoten.

Er kwam een breed scala aan antwoorden binnen, van magneet op een whiteboard klikken tot de hoorn van een oude telefoon neerleggen. Maar Bertus Bokhorst van Welzijn Ermelo gaf hét juiste antwoord. We waren zeer verrast hoe secuur de beschrijving was. Daarom was er maar één overduidelijke winnaar, die vol verwondering de prijs in ontvangst mocht nemen.

Verrassing

,,Met een smoes hebben we een afspraak gemaakt met Corien Benard, Jules Dutrieux en Bertus Bokhorst," vertelt Robert Kerssies van Gflex. Gewapend met een grote cheque en een bos bloemen stond Gflex dinsdagmorgen in de kou op de stoep aan het Raadhuisplein in Ermelo. De winnaar was al weer vergeten dat hij had deelgenomen met de actie van Gflex, daarom kwam het als een grote verrassing. Na een korte introductie viel het kwartje; Welzijn Ermelo is dé winnaar van de innovaphone VoIP-installatie ter waarde van €2.500!
Binnen Welzijn Ermelo was er wel eens gesproken over de vervanging van de huidige telefooncentrale, die nu nog gebruikt maakt van een ISDN-lijn. Maar er was nog geen besluit genomen om ook daadwerkelijk over te stappen op bellen over IP. Aangezien de ISDN-lijn per september 2019 verdwijnt, waren ze er bewust van dat het tijd was om na te denken over een nieuwe oplossing. Dat dit samenvalt met deze prijs, is natuurlijk een positieve bijkomstigheid.