Kringloop met vernieuwd winkelconcept

ERMELO – Kringloopwinkel De Zaak van Ermelo verhuist naar de Herderlaan 12, en start daar met een vernieuwd winkelconcept. Behalve de kringloopwinkel zelf, komen er verschillende shops op het gebied van duurzaamheid in één grote winkelruimte. Voor de invulling van het concept worden ondernemers gezocht. De winkellocatie opent op vrijdag 1 februari 2019.

Aantrekkelijke locatie
Het pand met een oppervlakte van ruim 2400 m2 leent zich perfect voor het shop-in-shop concept. De twee hallen bieden plaats aan zo’n twintig kleine shops. De overgebleven ruimte wordt door De Zaak van Ermelo gebruikt voor de verkoop van tweedehands artikelen. De locatie is goed bereikbaar en heeft genoeg parkeerplekken. Het ligt naast supermarkt Boni en nabij zwembad Calluna, een locatie waar al veel mensen komen. In de komende weken wordt het pand gebruiksklaar gemaakt. De eerste ondernemers hebben zich al gemeld en staan te trappelen om aan de slag te gaan.

Alle ruimte voor duurzaamheid

Het overgrote deel van de shops zal gericht zijn op hergebruik en duurzaamheid. Eigenaar Ron van Bruggen licht toe: ,,Of het nu gaat om hergebruikte tassen, biologische schoonmaakproducten, meubels van oude spoorbielzen of led-verlichting, alles is mogelijk! Voor ondernemers en winkeliers die duurzame producten of diensten verkopen, is dit een mooie kans om uit te breiden. Maar we zijn er ook voor wie de stap naar ondernemen nog niet durfde te zetten. Vertel ons over je duurzame ideeën of plannen, en we denken graag mee over de invulling van je eigen shop.”

Voorwaarden


Van Bruggen vervolgt: ,,De huurvoorwaarden zijn gunstig en daarmee maken we de drempel voor (startende) ondernemers zo laag mogelijk. Uiteraard profiteren de shopondernemers ook van de reclame die wij voor De Zaak van Ermelo maken.” Maar De Zaak van Ermelo is er niet alleen voor voor de kleine ondernemer en winkelier. Ook voor kunstenaars, ontwerpers en webshop-ondernemers is er plek in het winkelpand. De benodigde winkelruimte is te huur voor zowel lange als kortere tijd. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie bellen met Ron van Bruggen via 
(06) 22 48 92 82.